Glorier

В края на 2020 г. към нас се обърна компанията Global Trans – семейна компания, основана през 1997 г., концентрирала своята дейност в персонализирани решения за директни и специализирани доставки, спешни пратки и транспорт на високоценни и деликатни товари.

След някои вътрешно-структурни промени, синът на собственика – Александър Сукалински, поема юздите на компанията с една главна цел – да трансформира Global Trans в една голяма европейска компания и да се изправи срещу големите играчи в индустрията, отвеждайки компанията на следващото ниво.

Нашата мисия беше да преобразим Global Trans с нова визуална идентичност, достойна за компания на най-високо ниво, предлагаща най-добрите възможни решения в транспорта.

преди/след

В началната фаза на работа, след дълги и подробни разговори с клиента, заедно стигнахме до заключението, че за да постигнем ефекта, към който се стремим, трябва да свършим много повече работа. Поради това, обхватът на проекта страна много по-голям и вълнуващ.

Взехме решение, не само да преработим цялостния им визуален имидж, а също така и да създадем ново, по-добро име и да работим над цялостните им брандинг и стратегия. И така се роди Glorier – нова и по-добра версия на компанията със солидна стратегия и визия, насочени към бъдещето на транспортните услуги.

Избрахме името Glorier, което по-добре да отрази техните новооткрити мисия, визия и ценности, които им помогнахме да дефинират. То идва от комбинирането на думите Global (глобално), Warrior (войн), Glory (слава/величие) и Superior (превъзхождащ), които да насочват към техните амбиции за разтеж и лидерство в сектора. Новото име беше прието много добре както от екипа, така и от клиентите на компанията.

Какво направихме за Glorier

— Услуги

Art & Creative Direction
Именуване
Брандинг
Визуална идентичност
Графичен дизайн
Copywriting
Content Creation
Производство на материали

— материали

Ново име Лого дизайн
Графичен стил
Уебсайт
Писане на съдържание
Дизайн на документи
Принт материали
Рекламни материали
Брандиране на камиони
Фирмена презентация
Визии за социални мрежи