Homelab

Homelab е нова, бутикова агенция за недвижими имоти, плод на дългогодишен труд, опит, препятствия, самоусъвършенстване и не на последно място целеустременост.

Основната цел на Homelab e да промени курса на движение и в основата на услугите да не залага на работата с недвижими имоти, а с хора. Именно по този начин, компанията помага на хората да намерят дом, а не просто жилище.

В процеса на създаване на визуалната идентичност се замислихме как можем да вземем една, вече доста употребявана идея за знак, и да ѝ придадем уникален и изпълнен със смисъл вид. Така се роди идеята да създадем лого, което да е „разделено“ на две, символизиращо синергията между професионалното (изграждането на бизнес отношения) и личното (създаването на прителски връзки с клиентите), към която компанията силно се стреми и знае, че ги различава ясно от конкуренцията.  

Логото, което създадохме в последствие, съдържа 2 шрифта, които да контрастират помежду си – един по-елегантен и неангажиращ (личното) и един по-сериозен, с прави и изчистени линии (професионалното). Същата идея пресъздадохме и в знака, съставен от прости геометрични форми в два стила – ръчно направени (личното) и такива с правилни форми (професионалното).

Какво направихме за Homelab

— Услуги

Art & Creative Direction
Визуална идентичност
Графичен дизайн

— материали

Лого дизайн
Графичен стил
Рекламни материали
Визии за социални мрежи