Instorm

Instorm е бранд, разработващ онлайн бизнес бордови игри и симулации, целящи да променят начина, по който компаниите обучават своите служители. Стартират с идеята да създадат среда за обучение, в която хората могат да се учат чрез практика, да наблюдават собственото си поведение и да се учат от грешките си.

В центъра на обученията е изживяването – игри, в които участниците изпитват силни емоции и са предизвикани до пределите си. С други думи, те са в буря от емоции и преживявания. Така се заражда и името – Instorm.

Нашата основна задача беше да направим редизайн на вече съществуващото лого на Instorm, допълнено със силна визуална идентичност, които да представят успешно професионализма и опита на екипа пред едни от най-големите компании в страната и чужбина.

преди/след

След разработването на множество концепции, тестване и коригиране, стигнахме до лого, съставено от къстъмизирана типография, комбинирана със семпъл знак с голяма символика. Цветовата схема, която избрахме създава чуство за динамика, а ярките цветове допълват идеята за млада по душа компания със смели идеи и ефективни решения за проблемите на бизнеса.

В себе си, знакът на бранда комбинира символиката на знак за безкрайност, загатвайки идеята, че знанието е за цял живот и води до безкрайни възможности, както и идеята за сливане – на традиционните обучителни методи със съвременните, както и това на екипа в едно цяло.

Какво направихме за Instorm

— Услуги

Art & Creative Direction
Визуална идентичност
Графичен дизайн

— материали

Лого дизайн
Графичен стил
Рекламни материали
Визии за социални мрежи