Lovebite

През 2021г. имахме възможност да се заемем с един по-различен и доста интересен за нас проект – да ребрандираме и репозиционираме бранда Lovebite, помагайки им да дефинират по-добре своята аудитория и да достигнат до повече и по-точни клиенти.

Lovebite е бранд и магазин (онлайн и физически), посветен на играчки и забавления за възрастни с по-разкрепостено мислене. Допреди нашата намеса, бранда имаше по-скоро класическа и по-масова визия, която трудно ги отличаваше на пазара и сред своите конкуренти.

Посоката, в която искахме да тръгнем (и го направихме) беше тази да създадем отличаващ се бранд със свежа, цветна и забавна визия, с мисия да премахне табуто и да нормализира експериментирането в леглото и използването на различни аксесоари и играчки. Тонът, който определихме за Lovebite е по-небрежен, леко хумористичен и говорещ отворено за темите, които понякога се смятат за срамни или неуместни.

преди/след

В процеса на работа успяхме да пресъздадем Lovebite като бранд с ясна и нестандартна, единствена по рода си в България визия, която лесно да отличи бранда сред конкурентите на пазара, като същевременно се позиционира ясно в съзнанието на съществуващите и потенциалните клиенти и същевременно им предoставя забавно съдържание, облечено в смисъл и полезна информация.

Какво направихме за Lovebite

— Услуги

Art & Creative Direction
Брандинг
Визуална идентичност
Графичен дизайн
Copywriting
Content Creation
Инфлуенсър маркетинг
Дигитален маркетинг

— материали

Лого дизайн
Визуална идентичност
Брандинг
Уебсайт рефреш
Писане на статии
Съдържание и визии за социални мрежи
Дизайн и производство на принт материали
Инфлуенсър кампания